Oli kivaa taas Niihamassa pitkästä aikaa :)

Kaksi kiekkaa Aksulle.

1. Sari ja Piia vuoron perään tuli kättelemään. Aksulainen oli melkoisen täpinöissään ja olikin valmiina hyppäämässä Sarin ja Piian syliin :) Noh muutamien toistojen jälkeen peppu pysyi maassa hienosti ja tähän voimme lopettaa.
Tämän jälkeen pujottelua Sarin ja Piian ympäri. Oli kiva, ku oli oikein kaksin kappalein ihmisiä. Kohta on henkilöryhmä täys ;) No kahdeksikkoa siinä pujoteltiin ees sun taas. Eikä kertaakaan Akka edes yrittänyt mennä ihmisten tykö, vaan kontakti pysyi hienosti. Akka meinasi aluksi hieman ratsastella. Akka kun oli innoissaan, joten kiinnitin palkkaamiseen huomiota. Nyt pitää palkata Akka perusasentoon, jos ratsastus alkaa ja palkata vaan hyvästä seuraamisesta. Myös höpötän liikaa. Nyt suu kiinni ja höpötys palkkauksen yhteyteen, muuten saan olla hiljaa :)
Tämäkin on sitä tunnepeliä, jota harjoittelen. Eli jos Akalla menee lujaa, niin mun ei tarvi todellakaan yrittää olla enää innostavampi, kun koira on jo innostunut, joten silloin vaan voin olla rauhassa. Yleensä, ku on saanut innostaa Akkaa. Nyt on menty pikkuhiljaa siihen, että Akalla on sitä innostusta, kun ollaan tultu tottikseen. Se on kivaa :) Sitten autoon huilimaan....

2. Sari ja Zorro oli häiriönä.
Otettiin istumisia edestä, jotka ihan ok. Sitten sivulla kulkien. Akka meinaa sekoittaa maahan menoon. Nyt pitää kiinnittää huomio siihen, että annan käskyn ennen kuin pysähdyn, ettei ala seuraamaan liikettäni. Sitten loppuun kaksi luoksetuloa, jotka Piia hetsasi Akkaa. Tuli täpöt luokse hienosti kummatkin!
Akka meinasi muutaman kerran mennä Sarin ja Zorron luokse, mutta uskoi mua eikä mennytkään :) Hyvä homma!!!

Oli oikein kivat treenit kenttä oli kuiva ja luntakin alkoi satamaan, ihanaa :) 

Ja Paljon, Paljon ONNEA SARILLE !!!!! Kyllä me jouskarit ollaan vaan niin hyvii ;)