Voi, ku oli niin kivaa, ku Heidi koirineen oli meillä!!! Voi, ku Heidi vielä jonkai päivänä asuisi sen verta lähellä, että useammin voisi yhdessä treenailla ja OLLA vaan YHDESSÄ!!!

Noh, me paineltiin Ruutanan koulun kentälle reenaamaan. Oli muuten kiva nähdä se, että meitin kumpaisenkin pennelit oli kehittynyt. Ja kuinka se Heidi sitä Hemuliinoa onkaan välillä ai, ai, ai...... Ja miten se nyt oikein menikään! Kyllä se ihan lupaavalle se Hemuliino jo näyttää....

Kaksi sessiota tein Aksun kanssa.

1. Kättelyt. Heidi tuli kättelemään. Hyvin meni. Pikkuisen meinas hypähtää, mutta korjasi itse hyvin, etei tuota tainnutkaan saada tehdä :)
Tämän jälkeen pujottelin Heidin ympärillä. Kierrettiin Heidiä oikealta ja välillä vasemmalta. Istutin Akkaa Heidin viereen ja eteen ja taakse jne... Hyvin piti Akka kontaktin koko ajan!

2. Paikalla istuminen n 2min. Kävin välillä palkkaamassa ja jätin uudelleen. Hempukka oli vieressä paikkamakuussa ja Heidikin kentällä, joten pientä häiriötäkin oli. Hyvin pysi istuen loppuun saakka. Sitten muutama maahanmeno, jotka ihan ok. Nyt voisi ehkä aloitella liikkeestä maahanmenoa systemaattisemmin. Lopuksi vauhtiluoksetuloa x 2 Heidin hetsaten Aksua. Hyvin tuli luokse ja vauhti vain parani toiselle. Kissan ruokaa kitusiin :)

Kivat treenit oli, vaikka ilma olikin mitä kurjin. Satoi ja rapa lensi. Tää ruutanan kenttä on vaan sen verta kiva, että täällä kykenee iloisin mielin treenaamaan, vaikka sää olisi kuinka kurja.
Koirat oli autossa ja niin minä ja Heidi treenattiin seuraamisen käännöksiä ilman koiria :) Koska nyt ajattelin näitä käännöksiä ruveta työtstämään Aksun kanssa kotosalla.

Heidi ja koirat sitten lähti kohti Seinäjokea. Blääh!!! Ja ikävä jo tuli heti!