Tää on kyllä kiva paikka treenata. Häiriötä tulee kyllä hissuksiin, jos jonkinmoista ja vieressä on jääkiekkokaukalo, josta tulee hyvin pamauksia välillä. Hyvin kyllä Akka näitä häiriöitä kestää, aina vain enemmän ja paremmin.

Eerika oli tanssimassa ja pakko oli kokeilla nuo eiliset juut jotka jäi mieltä askarruttamaan.

Aluksi taas Aksu sai itse ottaa kontaktia muhun, kun halus ruveta touhaamaan. Otettiin luoksetuloa. Mä pakenin ja kyllä joo auttoi. Ei loikkinut. Sitten tehtii vaan kivaa luoksetuloa sillee (ei niin kaavamaisesti), että laitoin Akan nopeaa istumaa juoksin pois ja kutsuin luokse. Heitin nami purkin, jonka Akka sieppasi ja toi mulle, josta sitten sai herkkua. Tääki oli kivaa :)
Sitten seuraamista joka ihan ok...
Sitten purkki taskuun ja otin lelun tilalle. Nyt en heittänyt lelua vaan saalistutin, johon Akka ihan innostukin leikkimään. Tästä autoon.

2 x eteenmenoa ja nyt loikkauksia kipolle. Luulen, että nyt loikkaukset johtuu tuosta, kun ei kippoa näy. Nyt kyllä oli punainen kippo, mutta ei tarpeeksi sellainen, minkä heti olisi nähnyt. Seuraavalle kerralle kunnon näkyvä viritelmä. Nyt oli välimatka pidempi ja vauhti hyvä, viä kun saa sen loppuun saakka hyväksi. Innoissaan se Akka sinne eteen sukeltaa :)
Lopuksi sitten vielä leikittiin, joka sujuikin mukavasti.

Kyllä tämä tästä!

Nyt me odotetaan täällä paljon lunta, mitä sää on luvannut. Nautitaan talvesta; lumesta ja pakkasesta. Ulkoillaan aamusta iltaan, mennään jäälle ja sitä rataa....
Emmekä todellakaan treenaa!!!!