Marjon kanssa reenailtiin Omenatarhan päikyn pärkikksella. Olikin ihan ok tila ja hyvät valot.

Akka ei nyt läheskään samalla vireellä kuin eilen. Kyllä se Akka kuitenkin intaantui hihnaa vetelemään :)

Ekassa sessiossa otin luoksetuloa niin että Marjo piti. Nyt ei juurikaan pitäminen vaikuttanut. Akka tuli kuitenkin lujaa tykö, mutta sitte tapahtui jännä homma, nimttäin Akka ennen kuin oli mun tykönä alkoi loikkia :) heh. Marjon kanssa tuumailtiin, että mistähän moinen mahtoi johtua. Jopa toisella luoksetulolla Akka loikki lopussa. Miksiköhän moinen loikkiminen???
Tästä jatkettiin seuraamisella, joka menikin ihan ok. Pieni häiriö tuli autosta ja muksulaumasta, jotka pölähti treenikentälle ;)

Kakkosella otin eteenmenoa, joka tarvii jo selvästi pidemmän matkan, vauhdin vuoksi. Nyt on siis aika lisätä välimatkaa. Akka tajuaa jo jutun. Ja pitää nyt huomioida, että millaisen kipon eteen jättää, että Akka varmasti kipon näkee hyvin. Nyt kun eteenmenot oli tehty heitin taas lelun, mutta nyt Akka ei edes mennyt lelun luokse vaan meni suoraa Marjon luokse. Tuli vähä huono fiilis tästä :(
Kehuin sitten vaan muuten ja pisti lelun välittömästi pois, ku kerta huono fiilis tuli.
Tätä pitää nyt taas miettiä, että miten mä tän lelu jutun teen.
Eli joo... Hiottavaa on edelleenkin ja paljon.

Otettiin vielä sitten kolmas sessio Aksulle. Otin luoksetulon jolla ei juuri loikkia tullut, kun palkka oli mun edessä. Hmm..  Sitten seuraamista, joka Akalla nyt melko vakavaa. Otti jotenkin tosissaan. Piti sitten vähä rentouttaa Akkaa ja sittenhän se siitä taas pelittikin.

Epämääräiset fiilikset jäi reeneistä. Saas nähdä tuleeko tästä koskaan valmista?