Lähdin Aksun kanssa kaksin tottistelemaan.

Akalla oli nyt kiva fiilinki päällä.
Ekassa sessiossa otin eteentuloja, seuraamista ja oikealle käännöksiä. Ihan kivasti meni. NOi oikealle käännökset on kyllä hirmu vaikeita. Siinä on esiintynyt väljyyttä, mutta nyt musta ei ainakaan tuntunut, että olis kovin pahoin levähtänyt. Siten vielä seisomisia, jotka on ihan alkutekijöissään vielä. Loppuun vauhtiluoksetulo, johon on auttanut se, että menen alemmas ja leväytän purkin auki, kun Akka tulee. Nyt ei ainakaan mun silmään hidastus näkynyt. Loppuun sitten vielä leikittiin purkilla ja kivaa oli.

Toisella sessiolla tein taas hieman uutta. Nimittäin nyt mulla oli kaksi palloa mukana. Eilen ostin pikkulikoille pallot ja Aksullekkin oman samanlaisen Hymy Pallot tosiaan oli mulla mukana ja nyt tein niin, että laitoin Akan maahan makaamaan ja hieman hetsasin palloilla Akkaa laskien yyksiii kaksiii vapaa, jolloin pallo lensi. Akka kirmasi pallon perään ja otti pallon kiinni ja suuhun, jonka jälkeen lensi uusi pallo.... Sitten taas nopeasti maahan käsky, jonka jälkeen taas yksiii kaksiiii ja vapaa ja taas sama ryntäys pallolle Yllättynyt Olin kyllä himpun verran yllättynyt, kun Akka tästä leikistä näytti tykkäävän ja innokkaasti saalisti palloja. Tämä leikki tuntui myös hyvälle! Kiitoksia vaan Heidille moisesta leikki-ideasta! Kivan leikin päätteeksi lopetettiin touhu tällä erää.

Meillä oli muuten myös katsojia. Yksi äiti parin lapsen kanssa. Mutta muahan ei katsojat haittaa eikä Akkaa näyttänyt häiriöt tänään edes haittaavan.