Heidi koirineen on meillä ja saikin tulla meidän hyvään seuraan maneesille, kun maksoi kunnolla  Silmänisku
Heidi tuli yöllä. Heidi ja Mette oli Turussa kv toko-kisoissa ja olikin mennyt vallan hienosti. 284,5 pistettä ja 5. sija. Hienoa! Onnea!

Akalla oli maneesilla ihan kiva fiilinki päällä ja oli innokkaasti ihan mukana. Oikeastaan vaan nyt höntsäiltiin kokeillen kaikenlaista.... Piti vähä kokeilla, että miten mikäkin menee kuitenki niin, että pidettiin ihan kivaa.

Ekalla sessiolla otin luoksetuloa, josta suoraan sitten seuraamista. Seuraamisessa meillä on nyt kyllä melko kova vauhti. Akalla ihan ok fiilinki oli päällä, mutta mentoiin lujaa. Mulla varmaan osallta melko paniikki päällä, kun pelkään, että Akan fiilis latistuu tai kerkeää edistää tai välejenee, niin sitten kiidetään kuin pikajuna eteenäin. Nyt pitää toivoa, että tuo ilme ja fiiolis sillä pysyisi ja säilyisi ja pitää itse ruveta miettimään tuota meidän vauhtia, että löydetään meille se oma vauhti.
Seuraaminen on kyllä kaikista vaikein juttu!
Lopuksi kokeilin leikkiä, mutta leikki ei inspannut ollenkaan, joten mitä sitä sitten turhaa....
Ennen pois menoa kokeilin vielä liikkeestä maahanmenoa, jonka menikin tuosta noin vain. Toki pysähdyin myös itse, että varmasti onnistui. Mutta nyt vaan halusin kokeilla sitä, että meneekö vai ei ja muistaako. Koska nyt pääpaino meillä on ollut istumisissa. Istuminen ja maahanmeno, kun on sekoittunut pikkuisella Aksulla. No meni kuiteknki ok.

Toisella sessiolla otin 2x eteenmenoa, joka ihan ok. Välimatkaa kasvatetaan...
Tämän jälkeen hyppyä. Akka hyppää ketterästi ja tarjoaa seisomista ennen kuin hyppää takaisin mun luokse. Ja tätä nyt olenkin vahvistanut, että jä seisomaan hetkeksi ennen kuin saa käskyn taas hypätä mun luokse. Yritän tehdä niin, ettei Akka alkaisi kiertämään estettä. Ja jossakin vaiheessa sitten liitän siihen käskyn seis. Nyt pitä miettiä sitä etäisyyttä esteestä, että miten saisin Akan menemään vähä kauemmaksi estettä ettei vallan olisi niin lähellä. Olisi Akalla itselläään helpompi hypätä takaisin.

Lopuksi vielä pieni paikallamakuu joka menikin todella hienosti. Maneesissa oli Jurri ja Troipis ja Heidi teki aihan Aksun edessä luoksetuloja. Nämä häiriöt ei vaikuttanut Akan paikkamakuuseen mitenkään, kiva!!!
Sitten kitusiin paljon kissanruokaa ja mahtaisat kehut päälle!!!!

Ja kotiin lenkkeilemään mustien kanssa......