Voi, ku taas mahtava sää kerrassaan ulkona. Aurinko paistaa ja pari astetta pakkasta, ihanaa!
Aamusta lähtien ollaankin taas ulkoiltu vain. Voi kukahan meille tulis siivoamaan, kun ei meistä kuaan kerkeä tai jaksa siivota ollenkaan...
Ja nyt ku pikkulikat nukkuu, niin mä vaan surffaan netissä ja sit taas lähden liikenteeseen.... Ja sotku jää... Noh, ei tuo sotku varmaan minnekkään katoa täältä ja se kyllä on aika tylsää. Voi ku tänne meille tulis nyt joku siivoamaan...

No niin siis itse hakuiluihin.

Pasi ja Roosa taas mukana. Eilisestä krepit paikoillaan ja sitten vaan tallattiin alue. Pasi ja Roosa meni samoille piiloille valmiiksi.
Lähetin Akan kaikille piiloille valmiina, ilman apuja. Meni hienosti ykköselle suoraa. Minä menin perässä, kun Akka oli löytänyt. Nyt huomasin taas Akassa pientä kiirettä. Vaikka Pasi folioita aukailikin rauhaksiin, niin sitten ku oli syöty, niin jo oli kiire lähteä seuraavalle. No mentiin yhdessä sitten kohti seuraavaa. Lähetys kakkoselle ja suoraa sinnekkin upposi tosi mallikkaasti. Hain Aksun ja sitten komoselle. Sama juttu, hienosti meni Hymy Mutta kyllä se meinaa syödä melko kiireellä ja tässä pitääkin sen maalimiehen toimia rauhallisesti, mutta varmasti. Sitten viimeiselle. Sinnekkin Akka upposi hienosti suoraa. Hyvä Akka! Minä ja Pasi mentiin sitten sinne neloselle myös. Roosa syötteli rauhaksiin ja sitten kehuttiin ja sitten sai aamuruokansa. Sitten vielä vähä kehuttiin ja sitten Akka hokas pallot ite ja haastoi leikkimään palloilla. Kiva, kiva. Minä yritin olla mahdollisimman neutraali nyt.
Sitten kun olimme rauhaksiin oleillut maalilla niin lähdimme pois. Akka juoksi täysillä alkupäähän laukuille. Akka on tätä tehnyt jo aikas kauan, kun aina loppuun on evästetty laukun luona. Nyt olen päättänyt, että viimeisellä piilolla evästetään ja muuta evästä ei sitten enää olekkaan.
Kun ei eilenkään mitään laukuilta enää tullut, niin Akka sen vissiin hoksasi nytkin, että sapuskaa ei ole enää tarjolla ja tuli meidän luo takaisin ja osoitti kiinnostusta taas palloa kohti ja leikkiin. Pasi sitten heitteli Akalle palloa ja leikkikin ja Akka tykkäs! Eli nyt jätän keskilinjalta ruoat kokonaan pois ja katsotaan mitä tuleman pitää... Akan kanssa pitää olla rauhallinen, kun Akka on nopea liikkeissään ja kova ennakoimaan tulevaa. Joten varmasti tähän auttaa myös se, että menen itse aina maalimiehelle, josta tullaan Akan kanssa yhdessä pois. Toivottavasti.

Olipa kiva saada pitkästä aikaa onnistuneet treenit aikaiseksi! Toivottavasti tämä tästä...