Aurinko paistoi ja muutenkin aivan mahtava talvinen sää. Eikä meillä tänään ollut mitään ohjelmanumeroa minnekkään.

Näin ollen tämä perhe puki nopsaa ulkovaatteet päälle ja lähti ulos! Samalla ruoka teki tuloaan, kun perhe ulkoili.
Me asutaan kyllä aivan mahtavassa paikassa. Jokaisena vuoden aikana täällä on aivan ihanaa! Luonto on lähellä, ei melua (muutakuin meidän omat) ja rauhaa ja niin tavattoman kaunista.
Me lähdettiin koko perhe kävelemään Roineen jäälle. Tämä on niin harvinaista herkkua, että ollaan kaikin liikenteessä. Aina jollakin on jotakin. Mutta nyt ei kenelläkään ollut mitään. Tytöillä alkoi hiihtoloma!
Kuviakin otimme, mutta saas nähdä, koska saan ne tänne laitetua.

Iltapäivällä jälleen viestiteltiin.

Olimme tuossa lähellä metsäutotiellä. N. 100 - 150m matkaa. 7 juoksua. Eerika A ja minä liikkuva. Me oltiin paljon puhuttu Eerikan kanssa, että miten teemme nämä treenit. Kiitos Tomi sähköpostista! Sitä ollaan tavattu ja toivottavasti opiksi otettu Silmänisku 
Meidän päätarkoituksena oli nyt lähetykset, että ne varmasti onnistuu ilman jumeja. Eerikalla oli herkumpaa namia ja mulla ihan Akan omia Royal Canin nappuloita.
Lähdin Akan kanssa pisteeseen B. Lähetin Akan. Lähetys onnistui hyvin. Akka pinkoi Eerikan luo. Menin muutaman metrin eteenpäin. Eerika lähetti ja hienosti tuli.  Hienosti juoksi taas myös Eerikan luo. Siirryin vielä muutaman metrin eteenpäin ja taas tuli hyvin. Ja taas meni myös Eerikan luo hyvin. Sitten päätin, että en enää liiku vaan jään samaan kohtaan ja näkyvästi. Tuli hyvin.
Kun olin lähettämässä Akkaa viimeiselle juoksulleen kohti Eerikaa, niin Akka hyppäsikin lähi ojaan. Haisteli siellä jotakin.... Minä olin ihan hiljaa, enkä sanonut sanaakaan, en myöskään tehnyt mitään. Akka hyppäsi ojasta takaisin radalle ja oli hetken sen näköinen että what the F...?? En edelleenkään tehnyt mitään. Ja sitten se tapahtui! Akalla syttyi lampu päässään niin että se näkyi ku se syttyi PLING ja se tajus, että hei niin joo Eerikan luo piti juosta Yllättynyt Ja sitten se lähti kuin salama!!! Aivan mahtavaa! Mun ei todellakaan tarvinut edes lähettää toista kertaa eikä tehdä mitään, ku Akka ratkaisi ja tajusi itse mitä pitää tehdä! Aivan mahtavaa. Nyt tuli palkka oikeaan aikaan oikeasta paikasta. Akka sai ihanaa Cesaria lopussa ja wubba leikkiä. Nyt oli neiti Aksu ihan ite ratkaissut tämän asian ilman mitään apua, wautsi!

Se pitää vielä tässä mainita, että me emme siis käytä Aksulla mitään apua näissä juoksuissa. Yritämme panostaa päiden kehuihin ja palkkoihin. Tänään Akkaa ei avustettu millään tavalla.

Nyt jo päätettiin Eerikan kanssa, että seuraavissa treeneissä ainakin kertaalleen ja juuri vipoille juoksuille autetaan Akkaa... ehkä.... Päätettiin, että tullaan näyttäytymään (ei ääntä) ja sitten Akka saa lähteä juoksemaan. Pakko tehdä tähän väliin motivaation nostatusta helpoilla reeneillä, että saadaan onnistuneita suorituksia.