Meillä on täällä tytöt hiihtolomalla, joten tottikset on vähemmällä. Tai tosin sanoen melko nollissa. Päätin, että tällä viikolla en lähde kotoa minnekkään treeneihin kotoa pidemmälle!
Muutenkin on hyvä vähä pitää tokoilutaukoa, että Akka saa omassa pikku päässään ajatella monia tokoilu juttuja Silmänisku Akka kun on tosiaan varsinainen ajattelija.... Nauru

No, kun tässä on Sarin kanssa jutellut tätä "suureellista" haku-ropleemaa, niin Sarin vinkistä mä pistin osan perheestäni tänään maalimiehiksi ja paineltiin metikköön hakuilemaan.
On muuten melko mielenkiintoista hakuilla oman perheen kesken, jotka ei todellakaan tajua sitten mistään yhtikäs mitään! Metikköön mukaan tuli Pasi ja Roosa. Eerika jäi pikkulikkojen kanssa sisälle puuhastamaan.
Tallattiin huolellisesti, jossa merkkasin piilot ja lähetyksen kohdat. Tässä samalla rautalangasta vääntämällä opastin miten tehdään ja mitä tehdään. Tähän alkuvalmisteluun kului meiltä reilu tunti aikaa! Eerikalle piti soitta ja kysyä tilanne. "Hyvin pyyhkii", tuumi Eerika. Hyvä!
Sitten Pasi ja Roosameni piiloihin ja Akka autosta.
Akalle nyt siis 4 maalimiestä. Hain hajut yksitellen jokaisesta ja lähetykset perään. Täytyy tässä vielä sanoa, että en mä vieläkään osaa tätä hajun hakua sillätavoin ku haluaisin. Mulla on niin surkea suuntavaisto Nolostunut
No siis ykköseltä haju ja lähetys. Hyvin meni! Pasi syötteli Aksua ja Akka ihan viihtyi Pasin seurassa. No mä olin tehnyt niitä folionyyttejä ja niiden avaus kestää. Folionyytit on hyvä juttu! Kiitos Sarille vinkistä! Sitten kakkoselle hajua hakemaan ja lähetys ja taas hyvin! Minä menen piilolle aina myöskin mukana. Ja siellä se Aksu odottelee ruokaa kiltisti. Voi kuinka hieno ja hyvä mm Roosa oli. Ja huomasin miten tosissaan Roosa roolinsa suoritti!
Sitten kolmoselle. Kolmosen piilo oli ison kiviröykkiön takana. Hajun haku ja lähetys. Akka paineli röykkiön päältä suoraa mm tykö. Sitten neloselle ja hyvin tämäkin! Tämä oli vipa ja sinne mentiin sitten Pasin kanssa yhdessä Roosan ja Aksun luokse. Mä yritin itse olla mahdollisimman paljon hiljaa. Pasi syötteli Roosan kanssa Akkaa ja sitten ne leikki palloilla ja kivaa oli.

Onnistuneet treenit siis saatiin nyt! Mutta hajuilla ei koskaan ongelmia ole ollutkaan.... Pakko oli soittaa Sarille ja kysyä hänen mielipidettä, että jos ottaisin huomenna samat piilot ja valmiina.
Meillä kun jäi krepit puihin kiinni, kun pimeys tuli. Joten kaikki olisi siltä osin jo valmiina. Ja kun Pasillakin alkoi loma, joten senkin puolesta... Eihän siinä mitään voi hävitä jos kokeilee....???
Eli huomenna uudelleen hakuilemaan!

Voi kumpa, voi kumpa.... huomiset treenit onnistuisi Päättämätön 

Ps.
Meidän Pasihan on taas alkanut soittamaan bassoa ja kuinka ollakkaan, niin kitaristilla, joka on myös Pasin työkaveri niin on belgi niin ja kaikenlisäksi viä musta belgi!!! Aika huippua!!! Sanoinki Pasille, että no tietty tommosessa porukassa voi bassoa soitellakki, ku on sentäs oikea rotu ja oikea muunnoskin vielä Silmänisku Nauru