Perjantaina tottistelin ennen kauppaan menoa Omenatarhalla taas.
Otin seuraamista, joka ei nyt oikein meinaa taas vaihteeksi pelittää mielestäni. Ei siis tunnu juurikaan hyvälle. Luoksetulon loput, ok. Seisomiset ok ja maahanmenostkin ok. Vauhtiluoksetulo, joka myös aika ok. Sitten leikkiä narupalloilla. Otin palloleikikkä maahanmenoja.
Parkkis melko liukas, joten se vähä rajoitti kovaa menoa.

 

Sunnuntaina
Hakuiltiin Niihamassa pitkästä aikaa.
Oli tarkoitus nyt tehdä Aksulle helpot treenit. Sellaiset mitkä varmasti onnistuu. Mutta kuinkas sitten kävikään...
Akalle 4 maalimiestä ja 2 kierrosta.
Ekalla kiekalla kävin ottamassa hajut eka ykköseltä ja heti perään kakkoselta. Meni hyvin. Sitten haju kolmoselta ja heti perään lähetys, joka hyvin. Sitten haju neloselta ja lähetys heti ja hyvin. Meillä oli kolmosella ja nelosella piilorykelmät. Kolmosella Akka meni heti oikean piilon luokse, mutta nelosella ajauti aluksi väärälle, mutta tämän huomattuaan meni välittömästi oikeaan piiloon. Hyvin meni tämä kiekka.
Sitten mentiin pusikkoon odottamaan, että Marjo ja Juli kävi tekemässä hommat.
Akka näki kun Juli meni. Oli muuten melkoinen piteleminen belgineidissä. Vinkui ja puri hinaa yms kivaa, kun oli niin kova into päästä jonnekkin... MItein siinä, että Julin perään vain äijiä hakemaan.... ???

No kakkos kierroksella oli sitten aiheena se, että lähetän suoraa ja valmiina samoille piiloille missä edelliselläkin kerralla oli ollut.
No ykköselle meni todella hienosti. Kakkosella tuli eteen taas samat ongelmat :( Lähti kyllä, mutta pysähtyi kysymän, että mitäs mun pitikän tehdä? No uudelleen lähetys ja sama homma ja vasta kolmannella meni ja löysi mm:n. Kolmonen meni taas hyvin, mutta nelosella taas jumit ja uus lähetys, jonka jälkeen vasta meni mm:n luokse.
Akka myös pinkoi mikä kintuistaan pääsi. Juoksi täysillä mm:n luokse (+ nää kyselyt) ja kun oli mm:n luona niin yhtä lujaa tuli mun luokse. Siis juoksi täysillä ja yhtä lujaa takaisin mun luokse.

Hakuilut ei siis ole mennyt ihan putkeen tässä nyt. Ja tänään vielä piti olla Akalle helpot ja kivat treenit, mutta nyt sitten kävi näin taas. Ei siis ollenkaan palvellut sitä mitä oikeasti piti. Mutta näkipä tässä taas, ettei tuo koira ole vieläkään valmis. No saas nähädä mitä tästä kehittyy.... Mielenkiinnolla siis jatkoa odotellen.

 

Illalla maneesille tokoilemaan.
No jos ei hakuilut nyt suju, niin on kyllä sitten kiva, että tokoilussa sitten taas sujuu. Tai ainaki musta tänään sille tuntu, että meillä ihan suju ja oli kivaa.
Otin kaksi sessiota vaikka piti ottaa kolme. Mutta kun kakkonen oli lopuillaan, niin huomasin, että Akalla on ihan virtaa päällä, niin miksi viedä autoon? Joten kolmonen vedettiin heti kakkosen perään.
Otin eteentuloa, jossa Eerika taas kivasti auttoi. Tämän jälkeen maneesin pitkää suoraa seuruuttaen. Nämä molemmat meni oikein hienosti.
Sitten hyppyä, palkaten pallolla. Akka myös jo seisahtuu kivasti esteen taakse, mutta edelleen hieman liian lähelle estettä.
Toisella sessiolla otin seuruuta käännöksin oikealle ja vasemmalle. Oikeat käännökset taas välejni eikä vasemmatkaan kovin hyvin mennyt.
sitten otin seisomisia ja maahanmenoja.
Sitten Marika teki luoksepäästävyyden, joka meni oikein kivasti nyt. Akka istui vierellä niin nätisti, että! Loppuun paikallamakuu n. reilu 3min. Akka oli maneesin toisessa päässä ja minä toisessa. Sari ja Troippis huhtoi Aksun vieressä jotain. Todella hienosti Akka malttoi paikallaan olla ja mielestäni erittäin tarkkaavaisesti myös.