Päivä alkoi mukavasti viesti treeneissä.
Lähdettiin Eerikan kanssa viestille Ylöjärven Mutalaan. Meitä olikin mukava porukka. Ja oli oikein kiva nähdä myös muita harrastuksen parissa touhuavia ja koiria jotka tämän touhun jo osaa :) Meille, kun tämä kaikki on niin uutta.

Akalle tehtiin kentällä reenit. Eerika jäi taas ja minä lähdin Akan kanssa. Lähetin Akan, joka hienosti lähtikin. Akka haukahti kertaalleen. Tämä, kun oli Akalle uusi tilanne, että on näin paljon tyyppejä Eerikan takana. Mutta ei Akka mitenkään muuten reagoinut ja juoksi suoraa Eerikalle. Tämän jälkeen ei häiriöt enää haitannut. Tämä vaan kertoo sen, että todellakin on hyvä treenailla välillä porukassa, että koira oppii. Kun Akka juoksi Eerikalle niin minä siirryin eteen päin ja menin kentän pähän ja vielä lumipenkan taakse. Akka tuli hienosti. Ja taas lähteys Eerikalle ja hyvin. Sitten taas etenin kuusipuskaan piiloon. Akka tulikin ja hieman ihmetteli, että minne se emäntä hävin ;) etsi silmillä ja löysikin sitten :) Tomi oli mun päässä antamassa ohjeita ja Katriina Eerikan päässä. Tomin ideahan tämä eteneminen oli... Mutta näytti ihan toimivan. Kivaa :) Nyt siis voidaan jo tehdä Aksulle tämmöisiä treenejä, ettei Akka näe meitä ja välimatkaa tulee lisää. Nyt juoksutettiin Akkaa 5 kertaa. Lopuksi Akka sai käydä pomppimassa kaikki muut ihmiset :)) On se kakara edelleen!
Oikein kivaa oli meillä kaikilla ja Eerika sanoi, että sitä ihan jännitti, mutta oli niin innoissaan, kun huomasi, että homma pelas ihan hyvin.
Kiitos paljon kaikille ja eri toten Nummelan parivaljakolle!

Illalla mentiin vielä maneesille tottistelemaan.
Akalle kaksi sessiota.
Ekalla otin läheltä eteentuloja. Eerika piti pannasta kiinni ja minä sitten kutsuin. Menikin hyvin! Sitten seuraamista ja käännöksiä. Nyt tuntui oikeat käännökset jotenki mukavalta eli luulempa, että tämänkin me tullaan vielä oppimaan. Akka oli hyvällä fiiliksellä :) Sitten seisomisia, jotka hakee vielä omaa paikkaansa, mutta onnistumisiakin tuli.
Toisella kerralla otin paikkamakuun n. 2min ja lähellä Tenhoa ja Saijaa. Ajattelin siksi tehdä paikkamakuun heidän lähellä, koska Tenho on Aksulle kuitenkin uusi koira. Hyvin Akka kesti ja vapautin ruokakipolle, jonne juostiin yhdessä kilpaa. Tämän jälkeen hyppyytettiin Akkaa esteen yli. Oltiin molemmin puolin ja vain namia annettiin jokaisesta hypystä. Hienosti Akka hyppi! Sitten vielä vauhtiluoksetulo x 2 jotka ihan ok. Sitten leikittiin muovipurkilla. Lopuksi Saija vielä tuli kättelemään x 3 ja viimeinen oli tosi hyvä!

Nyt on väsy!