Tänään oltiin Aksun kanssa tottistelemassa Omenatarhalla pitkästä aikaa.

Mulla oli jo valmiiksi vähä huono fiilis. Olin nimittäin häälahjaostoksilla enkä ollut lahjaa löytänyt ja sitten ajattelin välissä käydä tekemässä reenit. Ei mulla oikeastaan ollu mitään erityistä suunnitelmaakaan, joten senkin vuoksi varmasti homma vähä tökki ja pätki.
Näin jälkikäteen tuleekin mieleen, että pitikö reeniä, mutta piti, piti... Kyllähän huonoista reeneistä oppii melkein enemmän kuin hyvistä Hymy

Häiriötä oli oikeastaan koko aika tasaisesti ja vähä kerallaan, joitan yksittäisiä tyyppejä hengailemassa ja autojakin paikalla suhaili.

Alkuun otin noutokapulan ottoa / nostoa / pitoa.
No tämä sujui yllättävän hyvin. Akka ottaa kapulaan kiinni mukavasti. Kun liikun taakse päin, niin Akka seuraa ja kun pysähdyn tulee Akka hienosti eteen istumaan kapula suussa. Hyvä! Mutta tätä ei kuitenkaan vielä. Nyt vain nostoa ja kunnon pitoa suussa. Haluan, että Akka tarttuu kapulaan ahneesti ja nopeaa ja hyvällä otteella, joten tähän tarvii rauhallisesti paneutua. Naksuttelemalla tätä tehdään ja homma sopii meille.
Sitten edestä sivulle siirtymisiä, jotka ei nyt todellakaan pelittänyt. Huoh! Ei meinannut tajuta mennä käskyn jälkeen oikealle paikalla ja jos meni jäi vajaaksi pahoin, mutta siitä onneksi itse tajusi korjata... Mutta silti huoh! No saatiin muutama onnistuminen johon sitten oli hyvä lopettaa.
Sitten maahanmenoja ja seisomisia, jotka ihan ok. Ei sekoittanut nytkään, joten kyllä nämä taitaa melko varmalla tolalla olla.
Autossa välillä huililla. Sitten myös vähä leikittiin leluilla, joka olikin mukavan tuntuista. Akka saalisti kivasti ja jopa vastustikin kovasti.
Sitten otin pitkän pätkän seuruuta, joka nyt todella huonoa! Kontakti herpaantui, väljeni ja lumikökkäreet joita atuon roiskeläpistä lähtee, niin niitä väisteli Itku JOten sitten tein niin, että kun meni hyvin niin palkkasin. Blääh!
Paikallamakuussa akka sitten päätti haukahdella Itku Nimittäin, ku Akka oli paikkamakuussa, niin tieltä tuli joku lenkkeilijä koiransa kanssa. Akka reagoi tähän yksittäiseen koiraan. Mikä hienointa oli se, että ei noussut eikä lähtenyt paikkamakuusta pois, mutta toi haukahtelu!!!! Ei jumalavita! Silloin mä kyllä sitä komensin ja sanoin, että noin EI SAA tehdä!! Ja palkkasin ku tajus olla hiljaa ja maksai hienosti. Vi itku jos tästä tulee ongelma!!! Itku No sai palkkansa kuitenkin. Mutta tää nyt kyllä mietityttää....

Siis tosi pahaa säätöä oli tänään. Mutta toivottavasti näistä mokelluksistakin oppii jotaki?

Sitten lähdin uudestaan metsästämään häälahjaa ja lahja löytyikin Hymy ja päästiin takaisin kotimatkalle.

Akka kun oli melkoisen ajan autossa viettänyt, niin johan oli innoissaan, kun pääsi kotiin. Tästä innostuneisuudesta nappasin kiinni ja otin uudelleen pikku sessiot Silmänisku
Alkuun heti kättelyssä n 50 askeleen seuraaminen ja voi ku meni hienosti! Ja sama uudelleen takaisin päin ja edelleen hyvin. Kyllä kehuin! Sitten heti perään edestä sivulle siirtymisä, jotka kaikki hienosti! Siten oli ihan pakko kokeilla seisominen täysin kokonaisena ja WAU meni hienosti. Ja sit viä maahanmenokin kokonaisena ja hyvin! Voi vitsit ei sekoita ja hienosti tekee noi nyt. Nyt vaan nopeutta ja tarkkuutta, niin hyvä. Sitten lenkille!