Olihan melkoinen lauantai Hymy

Matkasin Heidin kanssa Kirkkonummelle Heidin ja Meten toko kisoihin. Ja voi, kun kisat menikin super hienosti. Nimittäin Heidi ja Mette voitti tällä kertaa kaikki tyynni 296 pistein sija 1. ja lisäksi saivat vielä CACIOB:n! Onnea!!!
Mä taisin olla Heidille ja Metelle onnen lähettiläs. Noh, ei ne onnea tarvinnut, kyllä parivaljakko teki taas niin hienosti ja varmasti liikkeensä.
Kisoja seurattuani, oli myös mielenkiintoista todeta sellainen asia, että meidän omassa tokoryhmässä on melkoisen taitavia ohjastajia koirineen!

Kun Mette ja Heidi oli suorittanut kokeensa, niin treenattiin hallin takana olevalla hiekkakentällä. Oli kiva huomata, että Akkakin ihan toimi uudessa ympäristössä eikä ottanut häiriötä muista. Tein paikalla käännöksiä. Seuraamista oikealle täyskäännöksiä, joissa edelleen pysähdyin. Ihan ok, vauhtia käännökseen varmaan tulee varmuuden myötä. Istumisiakin tein.
Tauon jälkeen otin kosketuskeppiä, joka jees ja tämän jälkeen ryhmässä paikallamakuu. Meidän seurassa treenaamassa oli Heidin ystävä Kirsi koiransa Hupin kanssa. Joten taas oli uusi koira Akalle seurassa mukana. Nyt makuu meni tosi hienosti. Tein välipalkkauksia melko tiuhaan ja vapautin suoraa maasta ruokakupille.
Ostin kisoista Aksulle taas vaihteeksi uuden lelun jolla myös tykkäsi ihan leikkiä.
Palkintojen jälkeen lähdettiinkin Ikeaan shoppailemaan. Ostin kotiin vähän uutta kaikenlaista. Päätettiin Heidin kanssa, että tehdään Ikean reissu paremmalla ajalla myöhemmin kesällä....
Kiitokset Riikalle Ikeaan johdattamisesta.

Kiva päivä kerrassaan!