Oltiin pitkästä aikaa Marjon ja Julin kanssa reenailemassa. Oltiin uudessa paikassa Liuksialassa. Olikin häiriötä. Oli koiran lekittäjää, muksuja ja muutakin.
Päätin, että nyt skarppaan itse heti alusta enkä jaksa murehtia sitä vire asiaa...

Naksuttelin kontaktista ja se auttoikin heti koko touhua! Pian Akka ei ympäristöstä välitänyt. Marjonkaan luo ei nyt niin himiöinyt pomppimaan ja toisessa osuudessa ei mennyt kertaakaan!! Eli näin toimin jatkossa. On jotenki helpompi naksuttaa siitä oikeasta tavasta muuten jos ei ole naksua niin keskityn siihen mitä tekee väärin ja sitten ahdistun. Eli näin toimin jatkossa heti treenien aluksi, jotta saadaan heti se oikea vire päälle, jesh! Toivottavasti tämä sitten auttaisi jatkoja....

Otin seuraamisesta oikeaa täyskäännöstä. Marjo tuumasi, että on hieman hitaat käännökset Nauru
Marjo ei ole nähnyt mitä säätöä nää on aikasemmin ollut. Jos nyt on hitaat, niin suunta on oikea. Ei tullut mitään ylimääräisiä askelmia eikä kropan vääntöä eikä välyyttä, niin hyvin tämä sitten sujui. Sitten maahanmenoja ja seisomisia, jotka ok.
Palloleikkiä kokeiltiin, mutta se ei nyt rullannut, joten en sitten väkisin edes lähtenyt yrittämään.

Tauon jälkeen otin seuraamista joka ei nyt edistänyt, nimittäin ekassa edisti. Otin paikalla käännöksiä vasempaan ja oikeaan. Eteentuloa, joka huono, oli niiiin hidas.
Noutokapulan ottoa, joka ihan ok. Sitten leikittiin taas palloilla, joka nyt oli hyvää. Otin sivulla maahanmenoa ja istumista pallon kanssa, joka näyttikin ihan toimivan.
Loppuun vielä patukkaleikkiä, joka myös onnistui kivasti. Ja tähän oli oikein kiva lopettaa Hymy

Kotilenkillä harjoittelin haun läpäileikkausta ja keskilinjalla kulkua ja lähetystä, hihi.... Käsky mulla tuossa on "tähän/tässä" kyllä nää lenkillä toimii... Saas nähdä alkaako itse haussa toimia.
Kotiin päästyämme aloitin sitten keppileikit ja tokihan Akka nopeasti jujun ymmärsi. Eli nyt meilläkin aloitetaan kepitykset!