Eilen, kun Eerikalla oli tanssi niin mun ja Aksun ei pitänyt treenata ollenkaan, mutta kuin huomaamattani vaan tuli tottislaukku mukaan ja vähän namiakin mukaan, niin kuinkas sitten kävikään, kun jo huomasin, että mulla oli selkeä suunnitelmakin valmiina mitä tehdään Yllättynyt

Alkuun otin n 60 askeleen seuraamis pätkän, josta palkaksi kisun ruokaa ja armottomat kehut. Nyt ei kökkäreet haitannut. Kontakti kyllä tippui ja seilaustakin oli havaittavissa, mutta hienosti Akka piti paikkansa. Kolme kertaa otin tuon pitkän pätkän ja sitten lopetin lyhyeen pätkään ja herkut ja leikit päälle. Ekan pätkän jälkeen Akka kyllä kävi autossa. Ihan ok meni.

Sitten kapulan nostoa ja hieman pitoakin. Kun liikuin taaksepäin Akka seurasi kapula suussa nätisti ja tuli hienosti luovutusasentoon. Tällee en kuitenkaan paljoa tehnyt. Kivasti meni.

Sitten namit loppui ja leikittiin sekä narupalloilla ja tavalisilla palloilla. Kivaa leikkiä ja autoon.

Kolmannella osuudella eteenmenoa. Eteen vietiin yhdessä pallo ja lähetys melko läheltä. Hyvin meni. Toisella kerralla lähetys jo pidemmältä ja taas hyvin meni. Tästä leikkiä ja autoon.
Tämän jälkeen avasin vain auton luukun ja jätin Akan katsomaan, kun itse lähdin viemään palloa toiseen päähän. Otin Aksun autosta ja lähetin menemään ja hienosti menikin! Sitten leikkiä.
Otin vielä patukan ja jätin Akan istumaan ja menin kauemmas ja otettiin patukalla vauhtiluoksetulo, joka menikin yllättävän hienosti lelulla!

Nyt tauko myös tottisteluun!
(Kotitottisteluja ei lasketa)