Pitkästä aikaa oltiin Koivumäessä.

Alkuun hakuiltiin. Meitä oli nyt 6 ja jotenkin homma vaan meni hujauksessa ohi, ettei oikein kyennyt keskittyä mihinkään kunnolla. Vaikka on monta, niin minä toivoisin kuitenkin, että kykenisi perehtyä jokaiseen koiraan kuitenkin täysillä. Nyt homma eteni, mutta aukkoja jäi.

Akalle 4 maalimiestä, jotka valmiina. Saija oli Akalle ihan uusi mm, mutta eipä neiti siitä piitannut. Hallinta ok ja pistot mitkä Akka teki, niin oli hienot! Vauhtiakin piisasi mukavast.
Neloselle lähetin liikaa edestä, mutta Akka upposi ja teki hienon tyhjän!!
Kamala paikka oli se, etten minä kehunut Akkaa tarpeeksi asista. Sanoin vain hyvä, hyvä ja siirryttiin yhdessä uuteen lähetyspaikkaan, mistä lähetin Akan vipalle maalimiehelle.
Akka lähti hienolla vauhdilla ja meni suoraa maalimiehen luokse! Nyt maalille menin vain minä. Akka oli melko janoinen touhun jälkeen ja vesi maittoi.
Olihan kuuma ilma pitkän talven jälkeen.

Hakuilujen jälkeen otin melko vauhdilla tottikset. Akka teki Jurrin kanssa yhdessä kentällä. Seuruuta, käännöksineen ja juoksua. Ihan ok. Jäävät ok. Luoksetulo eteen, josta palkkaa, ok. Hyppy hyvä. Palkatta tein ensiksi seuruuta, jonka jälkeen luoksetulo ja palkka. Hyvin.
Toisessa sessiossa Jari teki luoksepäästävyyden ja tämän jälkeen paikkamakuu. Akalla tais olla vähä virtaa makuussa, kun oli vähä levoton. Tappoi mm hyttysiä melko kiihkeenä. Nousi hienosti perusasentoon ja palkkojen jälkeen pääsi vähä juoksemaan poikien kanssa.