Sarin ja bc poikien kanssa treenailemassa Pirkkahallilla. Olikin ihan hyvä paikka, kun ei ollut lossakkoa, mitä nyt on....
Medän piha on ihan kamala!
Pitää toivoa, että lumi sulaa nopsaa ja tuulee senverta paljon, että maa kuivuu. Sitä odotellessa....

Sari toimi mulle ja Aksulle liikkeenohjaajana. Otettiin alokas luokan seuraamispätkä kokonaisena ja loppuun palkka. Käännökset oli huonot. Mä oikein tunsin kuinka vaikealta se tuntuikaan kääntyä.... Nyt siis vaan tehoreenaukseen käännökset. Muuten seuraaminen ihan ok. Loppuun palkaa!
Liikkeestä maahanmeno, joka oli hyvä. Luoksetulossa Akka tuli vasemman jalan eteen ja jäi kauas. Eikä edes tullut niin lujaa miten yleensä on tullut. Sivulle siirtyessä hyähti sivulle.
Liikkeestä seisomisessa taisi ottaa pari askelmaa eteenpäin ja ennakoi perusasentoon siirtymistä, kun Sari käskytti.

Mäkin sain toimia liikkurina Sarille ja Rupsulle. Ja mä tumpeloin (yllätys), mutta Rupsu onneksi ei ottanut pulttia!! Noh tässäkin on kehittämisen varaa itsellä, että hyöty kävis toteen....

Toisella kiekalla Akka otti paikkamakuun Zorron kanssa. Ja voi jesh mitenkä se alkoi. Zorro liehitteli Aksua ja Akka oli niin valmista kamaa papparaiselle, että meinas jo unohtaa koko homman. Sitten vielä Troippiskin siinä sanoi ja vielä tuli joku ukkeli puhumaan karhukoirastaan... Onneksi sain joten kuten pideltyä itseni, että sain otettua Akan hommaan. Sain Aksun hienosti makuulle ja siinä se hienosti nököttelikin, vaikka häiriönä Aksun takana oli se ukkeli ja Sari ja Troippis touhuili. Kävin tekemässä muutaman välipalkkauksen. Hienosti Aksu malkoili Zorron vieressä,vaikka varmasti olisi mielellään menyt peuhaamaan.... Nyt Akka on alkanut ennakoimaan tuota ylösnousua, joten siihen pitää nyt kiinnittää huomiota.

Kivat treenit oli ja kiitokset Sarille hyvistä vinkeistä ja kotiläksyistä Hymy

Eiköhän se tästä homma etene, ku treenataan!!!