Ennen hakuilureenejä kävin tottistamassa Akan kanssa uudella kentällä.
Seuraaminen ok, mutta juokseminen ei ota onnistuakseen. Yritystä silti on!
Seisomiset ja maahanmenot ok.
Eteentulot ok. Loppuun otin pidemmältä matkalta ja Akka tuli aluksi suoraa sivulle, josta jätin palkkaamatta ja toisella kerralla tuli hienosti eteen, johon oli hyvä lopettaa.

Sitten hakuiluihin.

6 maalimiestä. Kaikki valmiina. Piilojakin taas oli. Ykkönen meni hienosti. Kakkosella kävi tarkastamassa yhden hämypiilon, mutta jatkoi hienosti kakkoselle ja menikin suoraa iglun sisän, mistä äijä löytyi. Kolmosella oli pajamaja. Pajamajan edessä oli kulunut sohva. Akka oli hypännyt sohvan yli suoraan piiloon. Nelosella takatyöskenteli. Vitosella oli melko heti lähetyksen jälkeen pajamaja hämynä. Huomasin, että Akka tuijjottelee piiloa, mutta odotin, että katselee kaukaisuuteen, jonka jälkeen lähetys. Akka juoksikin piilon ohi, mutta sitten tuli pieni blackout ja pysähtyi, minkä läjkeen lähti kiertämään piiloa. Kutsusta tuli tykö, jonka jälkeen uusi lähetys piilon kohdalta. Ja menikin melkoisen syvälle, mutta löytäen kuitenkin hienosti maalimiehen. Akalla vaan on vielä piilot hieman epävarmoja. Mutta ei onneksi piilot aiheuta mitään ongelmia, niitä vain tarvii harjoitella. Ja ne ovatkin nyt sitten meillä ohjelmistossa! Kokemus tuo varmuutta. Kutonen hienosti ja lopussa taas samat puuhat.
Hallintakin alkaa pikkuhiljaa sujumaan metsikössä. Sanoipa Sari, että metsässä Akan seuraaminen näyttää todella hienolle.... Blaah... Pitäisikö tottiskentän puskaan pistää aina äijä piiloon, että tottiskin alkaisi kentällä näyttämään hienolle Silmänisku Noh, tasan ei käy onnen lahjat.

Sarilta sain Troipen irtorullan lainaksi. Eli nyt vain kangasta ostamaan ja rullia tekemän, niin sitten saadaankin aloittaa rullan opetus!! KIVAAAA NauruCool