Ollaan tässä nyt kahtena päivänä Sarin kanssa reenattu koiruuksiamme. Ja onkin ollut oikein mukavat ja antoisat treenit. Sarin kanssa on ilo treenata, kun homma etenee Hymy tai ainakin niin, ettei jäädä junnaamaan paikoille masentuneena haukkumaan jotakin ongelmaa vaan ongelmaan tartutaan ja selvitetään... eli yritetään ratkaista ongelma voitoksi. Ja sitähän tämän pitäisikin olla, mukavaa harrastamista, jota ei oteta liian vakavasti, mutta ei kuitenkaan välinpitämättömästikkään. Tavoitteitahan harrastuksillakin on... Jokaisella omansa.

Ja tosiaan vaikka mulla ja Aksulaisella ei sujunutkaan ihan nappiin, niin fiilis pysyi silti ihan hyvänä.

Eilen otin käännöksiä. Vasemmat käännökset ihan ok, mutta oikea meinaa hajota. Kun pidän namin vasemassa kädessä kun käännyn niin ok. Oikeita kännöksiä pitää nyt siis reenata todella tehokkaasti. Hyppy ei toiminut ollenkaan. Akka unohti tyystin homman Yllättynyt Kun sanoin hyppy, niin koira meni maate Yllättynyt Yllättynyt No siinä aikamme takuttiin, niin kyllä se siitä sitten lähtikin. Sari on Aksulle niin ihku, niin Sari toimi palkkana Kieli ulkona Sitten luoksetulo, vauhti noh ehkä hieman hitaampi mitä yleensä on ollut, hyppäs päälle jne... Eli ei sitten oikein pelittänyt tämäkään... Toisella kiekalla otin sitten ainaski hyppyä, joka parempi ja sit en oikein enää muistakkaan muuta... Mutta loppuun otettiin paikkamakuu, johon osallistui Zorro Aksun kanssa. Hyvin meni!

Tänään sitten taas Akan vire oli ihan jossain muualle jäänyt. Namit ei kelvannut ja olemus muutenkin melko löysää Otsan rypistys Sitten pyysin Saria leikittämään Akkaa ja Akka ihan innostuikin leikkimään ja sessio menikin lelulla seuruuttamiseen, joka yllättäen alkoi näyttämään hyvälle aika ajoin. Pieni toivon kipinä heräsi.... Kenties.... Välillä namit ja välillä lelut, huoh, mitä tämä välillä osaakaan olla. Mutta mitäpä sitä ei oman rakkaan eläimen eteen tekisi? Ja kun Akka näyttää iloaan jotakin kohtaan, niin sitähän sitten tehdään. Koska tärkeintähän se olisi, että koiralla olisi itsellään mukavaa!!!  Ja nyt lelut tuotti Akalle sen ilon. Nyt teen seuraamista lelulla, jos tämä vaikuttaisi yleisilmeeseen! I hope.
Toisessa sessiossa otettiin hyppy, joka nyt onnistui, huh! Tai  nämä onnistuneet suoritukset vaan muistan Silmänisku Sitten seisominen, joka vissiin ok. Luoksetulo hetsaten, ei niin hyvä. Eteentuloja hetsaten, jossa piti kädet olla avustuksena, että osasi tulla eteen suoraa. Blääh...

Peruskauraa nää jutut, jota ollaan tahkottu jo pian kaksi vuotta. Nimittäin Akalla oli eilen synttärit!!! Neiti täytti 2 vuotta. Eikä me viäkään osata kunnolla näitä perusjuttuja edes! Tai sitten se menee vaan niin, että aina löytyy asia mitä pitää korjata ja parantaa... Hmmm.... Ei siis olla koskaan valmiita Nauru

Kiitos taas Sarille meidän tsemppaamisesta ja kaikesta muustakin!

Nautinnollista pääsiäistä vain kaikille Hymy