Huh, huh, huh, kun tämä blogi on ihan tyystin jäänyt huomiotta.
On ollut niin hulinaa ja vilinä, että jossakin se näkyy. Ja tokihan ensimmäisenä blogitus meikäläisellä jää...

No niin siis.
Meidän laumaan on saapunut uusi jäsen Hymy
Shetlannin lammaskoira synt. 17.3.2009 narttu. Funnytail Jolly Jumper "Joly". Väritykseltään blue merle. Joly on meillä nyt sijoituksessa ja kasvattajalla on oikeus teettää pennut Jolyllä, jos tähän tulevaisuudessa päädytään ja Jolyn ominaisuudet riittää jalostukseen.
Joly on Eerikan ensimmäinen ikioma koira, jonka kanssa onkin alkutaival lähtenyt hienosti käyntiin. Eerika ja Joly on kuin majakka ja perävaunu. Joly on todella reipas ja kotiutunut todella hyvin tänne meidän hässäkkään. Meillä on kulkenut vieraita katsomassa uutta tulokasta eikä Joly ole kertaakaan ketään väistänyt, vaan häntä pystyssä menee vieraita moikkaamaan oikein reippaasti. Toisia koiria Joly hieman aluksi ihmettelee, mutta kun on saanut rauhassa tutustua ja ihmetellä, niin pikkuinen lähtee tekemään tuttavuutta lähemmin. 
Automatkojakin Joly on tehnyt. Hieman huonovointinen neiti välillä autossa on. Ja siinä Eerikalla aina työtä riittäkin, jos pikkuinen kerkeää oksentamaan. Joly on ollut Tavesin majalla tutustumassa Koivumäessä, ilmaan mitään ongelmia. Niihaman pk-kentälläkin on Joly päässyt piipahtamaan.
Eilen olimme Jolylle näyttämässä Hervannan hulinaa. Reippaasti Joly Hervannassakin kulki paikasta toiseen maailmaan tutustuen. Eerika esitteli pikkupentuaan ylpeänä Hervannan ystävilleen. Jolylla onkin tekemistä selvitä teinilaumassa ainoana hännän heiluttajana. Mutta hienosti menee!
Akka on ihmetellyt pikku pentua. Kuvittelee vissiin itsekkin olevansa pentu, mutta ei käsitä sitä isoa koko eroa mikä Jolylla ja Akalla on. Joten parivaljakon menoa täytyykin pitää silmällä tarkoin, ettei vain haaveria pääse käymään. Meidän kissat, kun ei koirista piittaa, niin Jolylla onkin ollut hauskaa, kun saa kissoja kiusata. Kissojen mielestä Joly on varmasti melkoinen kiusankappale.
Eerika on aloittanut naksuttelemaan Jolylle ja tokon alkeisopetuket on kovassa käynnissä Hymy
Joly on ahne ja tykkää leikkiä, joten perusasiat on kohdallaan.
Aamuisin Eerika hienosti hoitaa Jolyn, jonka jälkeen Joly jää nappuloita saalistamaan milloin mistäkin, Eerikan huoneeseen portin taakse, kun Eerika lähtee kouluun. Alku kapinoinnin jälkeen Joly on tottunut tähän, että näin meillä toimitaan niin kauan, kunnes pikkutyttöjen aamutohinat on ohitse. Sitten ulkoillaan. Ulkoillaan todella paljon, joten sisälle tulee harvoin lätäköitä. Joly onkin pihasta ottanut yhden kohdan minne tarpeilleen menee Hymy Sisällä Joly etsii aina jonkun jalat minne kellahtaa nukkumaan. Välillä kyllä Joly nukkuu vaikka keskellä lattiaa eikä yhtään piittaa vaikka päältä pompitaan yli. Yöt Joly nukkuu Eerikan vieressä omalla pedillä.
Katsotaan, mihin parivaljakko päätyy.
Todella suloinen ja ihana Joly on Pusu