Käytiin eilen Ilmajoella ihastelemassa Lissun ja Villen ihanaa prinsessaa ja voi kuinka olikaan soma. Meillä oli koko lauma mukana ja se oli Jolyn pitkä matka sitten kotimatkan jälkeen, kun meille kotiutui. Joly ei enää voi pahoin autossa laisinkaan vaan on erittäin reipas matkustaja ja hienosti hoitaa tarpeensa aina kun pidämme levähdys hetken. Reippaasti Joly tepasteli myös Lissun ja Villen luona. Mukava ja mutkaton kanssa matkustaja Jolykin siis on ja hyvä niin, koska liikumme paljon.

Vauva vierailun jälkeen meniin Akan kanssa Heidin, Hempukan ja Meten kanssa tokoilemaan. Katselin Heidin ja Hempukan menoa, joka olikin hienoa menoa! Heidi on tainnut jämähtää paikalle polkemaan eikä meinaa uskaltaa mennä eteenpäin Hempukan kanssa. Hienolta ja valmiilta parivaljakko kyllä näyttää, joten kohti uusia tuulia Heidi ja Hempukka!!! Ja muistakaa leikkiä paljon ja osta Heidi Hempukalle kunnon patukka!!!

Minä puolestani esittelin Heidille minun ja Akan tottista ja leikkiä. Tein kaksi eri sessiota, koska ensimmäinen oli minulta hieman epävarmaa ja haparoivaa ja tein kuulemma vasemmat käännökset huonosti. En ollut tarpeeksi napakka vaan käännökset oli kaari. Oikea käännös ja täyskäännös oikealle sujui kivasti. Akka myös seurasi todella hienosti, kun en edes huomannut, että kentän reunalle oli puskasta saapanut outo koirakko. Seuruutin Akkaa suoraa paria vastaan, mutta Akka ei hidastanut eikä kontaktiaan tiputtanut vaan seurasi hienosti mukana!
Toisella sessiolla sain vasemmat käännökset hienosti tehtyä. Heidin komennti oli, että Akka näyttää nyt paketilta, joka on kasassa. Kiva oli kuulla tämä! Nyt vain pitää itse yrittää rentoutua jatodellakin luottaa, että tämä onnistuu ja on ollut hyvästä Akalle ja minulle itsellenikin.
Nyt rupean suunnittelemaan treenit siten, että myös me edistytään eikä jäädä paikallemme junnaamaan. Uskon, etä kerta kerran jälkeen minulle tulee vain varmuutta enemmän, koska Akka on mukana hommassa!

Loppuun vielä leikin Akan kanssa, joka myös sujui mukavasti.

Eiköhän tämä tästä..... Nyt yritän tehdä töitä itseni kanssa sen eteen, että en yhtään epäröi mitään vaan keskityn itse tekemiseen luottaen itseeni ja Akkaan!

Eerika halusi vielä Heidille esitellä vauhtiluoksetulon Jolyn kanssa ja mainiostihan luoksetulo sujuikin. Sekä maahanmenoja, jotka Joly on oppinut melko vauhdilla tekemään.

Kiitos vain taas kaikille! Mäkelän perheelle suuret kiitokset leikkimökistä minkä Siiri sai. Se oli aivan huippua, että Ville Siirille on mökin rakentanut, ei sanat riitä sitä kiitollisuutta kertomaan!
Heidille kiitokset koiruuksista. Kyllähän nuo meitin räkänokatkin todellakin alkaa toimia, kun vain itsekkin siihen uskomme!