Oltiin Kyötikkälässä. Ptää heti pian liittyä pky:n jäseeksi, jos vaan mut hyväksyy... Että voin käyttää Aksuaisen kanssa Kyötikkälän kenttää hyvällä omallatunnola.
(Tässä koneessa ei toimi näppimistö toivotulla tavalla ja täten kirjaimia jää välistä, en ehdi paikkailla)

Otin aluksi n 60 askeleen seuruupätkän josta täyskäännös vasempaan, pysähdys ja pien palkka, muutama seuruu asken uudelleen, josta kaukopakka. Tämän jälken vielä n. 30 askelta ja vasen täyskäännös ja palkka. Ihan ok meni.
Toisella kiekalla otin juoksuun lähtöjä. Hieman hämmentyi, mutta tajus kohta idean ja loppn saatiin hienoja onnistuneita lähtöjä. Tätä lisää!!!
Kolmosella Liikkeestä istuminen autettuna, josta sai myös heti palkan 30 ask eteenpäin ja käskystä siirryin takain Aksun sivulle, josta palkkaa ja bileet! Tästä liikkeestä maahanmeno, joka hieno! Sitten luoksetulo eteen asti otettuna, joka meni ihan superisti. Palkkaus välittömästi eteentulemsesta, purkki lentää leikillä! Jesh!

Akkaan ei kyllä ole tokokoe vaikuttanut, vaan treeneissa edelleen hyvä fiilis :) Ihanaa! Motivoivat ja hauskat treenit jatkukoon!

Kiitos Elinalle BH-kaavion tulostamisesta ja treeni seurasta!
Tulikin kuivaharjoiteltua yksin kaaviota, niin, että leikin, ettAkka olisi muana. Akka istui auossa onnellisen ietämättömänä kamalasta BH seurn kaaviosta.
BH:n seuruu kavio on oikea Akan tappo kaavio!!! HUH, huh! Miten koskaan siitä selviydytään???