Huomasin maanantaina 17.8. että Akka yskii ja kakoo. Ajattelin, että taas se on syönyt jotakin omistuista ja kurkkuun jääny jotain. Tiistainakin vielä yski, mutta vähän. Keskiviikkona ei yhtään ja asia pyyhkiytyi mielestä, kunnes tultiin tyttöjen kanssa kerhosta kotiin ja touhasin tässä. Niin taas alkoi yskiminen ja kakominen.
Ajattelin, ettei tämä nyt normaalia ole ja soitin eläinlääkäri Ville Suutarille. Käski tulla näytille. Puhelimessa jo sanoi, että kuulostaa, että saattaa nielu olla tulehtunut.

Akka jouduttiin nukuttamaan ja sit kiduksia tutkimaan. Minäkin näin Aksulaisen kitarisat. Turvonnut ja punaiset. Joten syy selvisi. Nielutulehdus!

Akka sai antibioottikuurin joka kestää 30.8. saakka, mutta oireiden pitäisi lähteä viimeistään viikon päästä. Jos ei oireet katoa tuohon mennessä, niin sen jälkeen soitto lääkärille uudelleen.

Nyt Aksulainen sairastaa rauhassa ja saa lääkettä. Toivotaan, että neiti blegi olisi entistä ehompi tämän jälkeen. Voi pientä. No meidän Eerika, joka on myös kipeä sai itselleen petikaverin.