Emme päässeet tänään kylpylään. Ja tästäkös tytöt ovat harmissaan.

Yöllä Köpi aloitti kovan yskimisen. Aluksi luulin, että Köpi oksentaa ja yöllä rullattiinkin matot pois lattioilta, ettei tarvi mennä mattopyykille.
Aamulla mun silmälasesta katkesi aisa ja mä jouduin lähtemään silmälasi liikkeeseen uutta asiaa metsästämään joka sitten todettiin, ettei kyseistä firmaa enää ole ja edustaja on hukassa enkä näin ollen enää saa samanlaista sankaa silmälaseihini :( Blääh... Eli ilmeisesti taas silmälasien hankinta edessä, ja nämäkin vasta vuoden vanhat! Nyt laseissa on teippipatentti, että näkökyky säilyy.
Sitten tulin kotiin ja piha oli veressä.
Akka oli viiltänyt anturansa kunnolla auki kissanruokapurkkiin.
Sitten vielä Siiri loukkasi silmäkulmansa.
Kävimme eläinlääkärillä näyttämässä Akan anturaa joka ei sitten onneksi tikkiä tarvinnut vaan viilto liimattiin. Nyt Akan tassua koristaa Eerikan vanha sukka :) Ai ku söde. No mutta huomiset hakureenit nyt jää väliin ja ainakin muutama päivä pitää ottaa tassun vuoksi iisisti, että haava paranee.
No me päätettiin sitten jättää kylpyläreissu tältä päivältä ja siirtää kylpylä reissu huomiseksi, koska hakureenit jää väliin, joka on mulle ja Akalle todella kova paikka!
Köpin yskiminen johtuu ilmeisesti kennelyskästä, nimittäin kuulin, että Köpin velipuolikin yskii. Ilmeisesti yskä tullut viime viikonlopun näyttelyistä.

Onneksi eilen touhattiin jotakin kivaa, nimittäin lomailu sen kuin jatkuu. Toivottavasti elukat toipuu.

Aloitettiin myös matokuuri kaikille eläimille. Niin ja punnitsin Akan, kun olimme lääkärillä. Akka painoi päälle 18kg eli ihan hyvän kokoinen Aksupaksu on. 57,5cm korkea ja 18kg. Hyvä, hyvä!

Huomenna sinne kylpylään...... Toivotaan!