Viestiteltiin Eerikan kanssa toiseen kertaan.
Otettiin 7 juoksua. Viimeinen etenemispätkä oli pellonreunalle eli Akka juoksi metsästä aukealle ja olihan hienosti tehty. Edelleen lähetykset meinaa ontua, mutta luulen, että parempaan suuntaan ollaan menossa. Viimeiselle juoksulle minä menin taas lähelle Eerikaa takaisin. Ja nämä viimeiset juoksupätkät meni taas hienosti! Nyt teemme edelleen tätä, että homma saa varmistusta.

Tein myös ekan metsäjäljen Aksulle. n. 60-70m ptkä. Jäljelle laitoin kaksi pikkukippoa, joissa sisälsi kissanruokaa. Muuten viljelin nappulaa jäljelle. Kivasti Akka jäljestikin ja kun pikkukipo osui nenään, niin herkut suuhun ja ihan selvästi motivaatio kasvoi Aksulle, että häh, mitäs täältä voi löytyäkkään! Lopussa oli ruokaa ja palloleikkiä.

Kotipihassa olen naksutellut Aksulle vähän kaikenlaista pientä. Pääpaino ollut leikkimisessä, joka sujuu aika ajoin hyvin. Seuraaminen on paljon, paljon parempaa lelulla kuin namilla.

Maanantaina oltiin Pirkkalassa porukalla reenaamassa tottista.
Ja olikin aika plösöä meidän meininki taas. 
Tein tarkkaavaisten silmien alla oikealle täyskäännöksiä, joissa pitää olla käsi apuna, että Akka pysyy käännöksessä hyvin mukana.
Otin hyppyä, joka nyt meni ihan ok. Alku oli taas vähä hankalaa, mutta siitä se sitten lähti...
Luoksetuloa otin sillätavalla, että Akka istui auton perällä ja kutsuin luokse. Hyvin tulikin vauhdilla. Palkkasin vauhdista. Toisella kerralla otin eteen saakka, jossa pomppas päälle!!! Kolmannella kerralla otin eteen asti, joka nyt meni hyvin. Palkka!
Yritin leikittää, mutta ei leikkinyt. Nyt ihan selvästi näkyi haluttomuus Aksulaisessa. 
Ei väkisin siten tietenkään!

Loppuun otin muuten vaan Aksun autosta ihmettelemään ympäristöä. Akka olikin todela rauhallisella päällä ja tykkäsikin vain istuskella ja katsella mitä ympärillä tapahtuu. Ei reenata jos ei huvita Nauru
Mutta sen verta hienosti Akka paikallaan istui kaikesta häiriöstä huolimatta, että ansaitsi kehuja. Ei moni kykene paikalla istumaan noin upeasti kuin meidän Akka! 

Kivat treenit oli ja kiva oli nähdä muutkin lomailun jälkeen! 

Nyt ei tottistella vähään aikaan eikä leikitä. Lenkkeillään ja naksutellaan kotosalla vain.