Perjantaina sitten aamulla päätin leipoa heti herättyämme.
Heidi tuli Meten, Repan ja Hempukan kanssa meille iltapäivällä. Joka päivälle oli meillä ohjelmaa tiedossa.
On kyllä kivaa, kun Heidin koirat tulee toimeen meidän lauman kanssa. Onhan kuitenkin meillä kolme lasta, kaksi koiraa sekä kolme kissaa.
Heidin koirat ei muksuista välitä, joten sen puolesta ei ole mitään propleemia.
Metellä ja Köpillä ei oikein synkkaa, mutta kun Meten ja Köpin pitää kurissa, niin eipä ne keskenään juurikaan nahistele ja sisällä osaavat varsinkin olla kunnolla. Onneksi!
Ei sitä välillä edes tajunnut, että miellä tosiaankin oli viisi koiraa (neljä belgiä ja yksi japsi pappa) talossa sisällä, joista kaksi vielä nuoria melkein pentuja. Hempukka 7kk ja Akka 9kk. Olivat ne niin huomaamattomia otuksia, kun lähinnä tykkäsivät makoilla ja nukkua jossakin näkymättömissä.
Onneksi otukset tulevat toimeen näin hyvin, että jatkossakin voidaan pitää Heidin kanssa mukavia koira viikonloppuja yhdessä touhuten.
Siinäpä se viikonloppu menikin, koiratouhuja tehden ja keskustellen. Toki sitä juttua muustakin aiheesta löytyy :)
Harmi, kun kuvia ei otettu. Mutta toisella kertaa sitten. Seuraavan kerran näemmekin Heidin laumoineen helmikuun vipana vknloppuna, kun me vastavuoroisesti menemme Heidin luokse. Silloin on myös Ylihärmän näyttelyt, jonne olemme pentumme ilmoittaneet. Saas nähdä mitä muuta se Heidi meille kehittelee ;)