Meillä on hiljaista. Kaikki nukkuu. Kuulu vain tuhinaa ja kun Akka natustaa luutaan niin ja tiskikoneen ääntä, kun pesee astioita. On kyllä ihanan rauhallista.

Tänään olimme siis kentällä taas tottistelemassa. Seuraamista ja kontaktia aiheenamme. Saatiin palkkaukseen hyvä huomio, kiitos vain Tomille. Nimittäin minä olen palkannut Akkaa seuraamisesta vähä kuinka sattuu. Palkan olen antanut välittömästi, kun paikka ja ilme on ollut hyvä, mutta nyt siis palkkauksen oikeaan kohtaan palkkaaminen on myös tärkeää, että tosiaan vahvistetaan juuri sitä oikeaa paikkaa myöskin, ettei paikka lähde elämään. Seuraamis paikka on meillä kuulemma ihan hyvä ja oikea, mutta väljä. Luulen, että tuo väljyyskin siitä korjaantuu, kun rupean palkkaamaan Akkaa oikeasta kohtaa. Eli siis annan nappulan suuhun juuri siitä kohtaa missä Akan pää on, tavallaan tiputan namin suuhun. Heheheee, varmaan monelle tämä on selvää pässin lihaa, mutta meikäläiselle ei, mutta nyt on! Eli tiputan nappulan suuhun, kun kontakti ja ilme + paikka oikea ja tämän jälkeen heitän lelun esiin ja leikitään. Jesh, jospa nyt löytyi meille se oikea palkkaustapa ja seuraaminen pääsisi etenemään ettei aina vain poljeta paikoilla. Katsotaan mihin edistytään! Sitten otettiin luoksetulo ja kyllä taas jännitti, että mitä Akka tällä kertaa keksii... No mulla oli kehissä kissanruoka, jota Akalle näytinkin, että tämmöstä ois tarjolla ;) Kylläpä Akka sitten luokse tulikin ja sai kissanruokaa kitusiin. Noh tätä nyt vahvistetaan näin, että TÄNNE komento tarkoittaa sitä itteään ja palkaksi saa hyvää. Katsotaan sitten miten edistytään ja käsky sana tulee taas ymmärrykseen.

Sitten vielä menin katsomaan Touhon ja Ihkun tokotteluja. Aiheeeksi tuli Piian kanssa liikkeestä maahanmeno. Piia katsoikin kuinka asian teemme ja tähänkin tuli todella hyviä neuvoja. Elikkäs Akka menee hitaasti maahan ja meinaa mennä istumisen kautta ja mulla suuri vartaloapu josta Akka tajuaa. Eli koko maahanmeno komentoa ei Akka tajua, kun lukee vain mun kroppaa. Ja nyt ei väliä nopeudella vaan sillä, että Akka alkaa tajuamaan jutun. Eli nyt viikon verran avustan kädellä (vartalolla) maahanmenon. Pysähdyn ensiksi itse, sitten avustan maahan, että menee seisomisesta suoraa maahan eikä istumisen kautta. Kun on mennyt maahan niin palkka tippuu etutassujen väliin. Näin siis viikko. Nyt poistetaan sitä, ettei mene istumisen kautta. Katsotaan....

Sitten kotiin, pikku lenkki ja saunomaan.

Iltaruoalla liikkeestä maahanmenoja ja kakeja i - m - i vaihdoksin. Sitten vapautun ruoalle.

Tänään rupesin antamaan Akan ruoan seassa lihaista rasvaa. Akka on niin luikkunen, kun ei ole karvojakaan. Neiti kun on tyystin kalju. Akka saa tällä hetkellä myös Biorion lääkettä alias karvapilleri :) Pitäisi laittaa turkin taas kuntoon. No joo, mutta nyt kun on taas treenaaminen lähtenyt käyntiin, niin on tärkeää, että saa kunnolla ruokaakin, joten siksi on nyt myös läskit kehissä. Toivotaan, että Akka massaa ympärilleen saisi.

Öitä!