Nyt on koululais tytöille käyty ostamassa uusia vaatteita ja koulutarvikkeita. Tänään otettiin Siirikin mukaan ja ostettiin Siirille vaatteita, pikkuinen nalle, kynä ja vihko, niin ja tietysti karkkia :) eli kyllä nyt Siirinkin kelpasi.

Kävin tallaamassa Akalle jäljen tuohon pelllolle. Menikin ihan kivasti. Akka kestää jo paljon paremmin mun pidätystä, mutta nytpä ei juurikaan tarvinnut pidätellä, koska näyttäisi siltä, että olisi nyt hiffannut tämän askel askeleelta menon. Vietti katkoja tuli muutamia, mutta mä luulen, että tämä johtuu ihan siitä, ettei Akka oikein tiedä mitä ollaan tekemässä ja koska jäljestys loppuu jne... Eli, kun tähän jäljestykseenkin tule rutiinia, niin ymmärtää, että koska jälki loppuu ja muutenkin asiasta tulee tietoisempi juttu. Palkaksi viimeiselle jäljelle paaljoon makkaraa (HauHau:ta) ja narupatukalla leikkiä. Me jäljestetään niin harvakseltaan niin kyllähän tuon ymmärtää, että Akka vielä välillä vähän pihalla on. Pitäisi jäljestää useammin.... ;) No mennän huomenna jäljelle, jos ei sada ja jos keritään ja jos ja jos ja jos..... heheee. Tytöillä on huomenna kyllä futisturnaus, joten nähtäväksi jää, että keritäänkö.

Meillä on täällä tällä hetkellä Grappa laumoineen kyläilemässä :) Grappa ja Akka yrittää tulla toimeen toistensa kanssa, mutta ei siitä oikein mitään meinaa tulla, ku Akka ei tykkää uroksista ollenkaan. Mutta Grappa on kyllä niin ihanan kiltti ja kohtelias. Nytki ne tuolla ulkosalla nysvää, ku ei toistaan tajua :) Välillä jos touhu menee liialliseksi, niin on täytynyt käydä vähä pitämässä järjestystä. On Akka ja Grappa vaan niin kilttejä, että kun niille kerran kunnolla karjaisee, että NUKKUMAAN, niin johan molemmat koirat on maassa :) On hyvä, että on kuuliaisia koiria! Pasi ja Ville lähti tenavien kanssa kalaan ja minä ja Senni jäätiin kotosalle. Saas nähdä saako kissat kalaa iltaruoaksi.

Illalla vielä otan kapulaa ja maahanmenoja, tietty!