Muun fiilis on nyt jotenkin epävireessä. Jotenki nyt tuntuu koko juttu puuduttavalle. En ymmärrä mistä moinen johtuu... Näitä samoja juttuja, ku hinkkaa, niin alkaa tympiinnyttämään. Voisi ottaa taas ahkerammin esim kapulareeniä, koska se aina virkistää mieltä :) ja jos vaikka tulevan vknlopun jälkeen tulisi joku uusi juttu opeteltavaksi. saas nähdä.
No sain kuitenkin itseni hilattua pihaan ja tottistelemaan Aksun kanssa.
Aluksi aloitettiin kahden lelun leikillä. Akka oli heti hyvässä vireessä ja mukana touhussa. Lähinnä minulla oli ongelmia pysyä Akan vauhdissa mukana. Akka päättikin lähteä lelun kanssa juoksemaan yksin. No tuli toki pian luokseni ja leikki jatkui. Uskon, että tämä johtui nyt siitä, että itse en nyt ollut niin valppaana.
Otin lelulla seuruuta vauhdista. Oikein hyvin meni. Paikka ja fiilinki ok eli hyvin! Tämä seuruu, kun meillä menee ihan laidasta laitaan välillä. Nyt olen päättänyt palkata seuraamisessa lelulla, jos tämä antaisi motivaatiota ja fiilistä enemmän, ettei vain tule mitään matkalaukkujutskaa.....
Seisomisia otin muutaman sarjan. Käsimerkkiä vaatii vielä, mutta kehitystäkin on kuitenkin tullut.
Eteentuloja otin, jotka sitten taas olivatkin ihan kamalia. Tuntui kuin Akka ei tajunnut koko asiaa enää. Me ei tätä liikettä olla juurikaan tehty ja nyt on ollut tästä taukoakin, joten olisikohan vika siinä. Akka nimittäin tuli vinoon.
No nyt otin muutamia sarjoja ja otan -kom- käskyn mukaan. Katsotaan mihin tilanne kehkeytyy.
Sitten taas leikittiin.
Hain sisältä Akan iltaruoan ja sitten laitoin Akan paikalla makuuseen ja vein ruokakipon n. 10m päähän ja jäin itse siihen viereen seisomaan. Minuutin jälkeen Akka nousi ja tuli tyköni. Vein Akan takaisin ja makuutin uudelleen. Nyt kävin pari kertaa Akkaa kehumassa ja antamassa tukea jatkaa makuuta. Akka makasikin paikalla erittäin hienosti 2min, hyvähyvä. Sitten vapautus ruokakipolle.