Elikkäs olen siis ryhtynyt suunnitelman mukaan touhaamaan Aksun kanssa.

Olen ollut Kangasalan kirkolla, Prismalla ja tänään Pälkäneellä Aksun kanssa touhailemassa.
Kontakti perusasennossa 5 x 3. Kontakti saattaa herpaantua juuri noissa alku sarjoissa, mutta loppua kohden aina paranee :) Tällä hetkellä mennään 30 sekunttia. Tavoite on tällä viikolla päästä siihen 60 sekunttiin eli minuuttiin, jotta saan sitä sitten harjoitella erilaisssa  paikoissa.

Hihnalenkit on mennyt hienosti. On se jännä kuinka Akka on oppinut kulkemaan hihnassa, vaikka asustaakin korvessa eikä juuri koskaan kuljeta hihnalenkillä. Noh, tokihan semmoisia yhtäkkisiä rykäyksiä tulee, mutta vähenevissä määrin. Ottaa hienosti kontaktia myös lenkillä :) Odottaa hienosti kadun ylityksen lupaa minulta kysyen, että koska ylitetään. Kivaa :)
Akka ei välitä tuon taivaallista autoista, busseista, pyöräilijöistä, juoksijoista, sauvakävelijöistä ym eriskummallisilla vempaimilla kulkevilla ihmisistä, vaan menee letkeästi ohi.
Harmaita hiuksia tässäkin asiassa tuottaa toiset koirat. Kun tulee toinen koira vastaan, niin johan häntä nousee pystyyn ja purina saattaa alkaa. Ollaan menty kyllä ilman mökää ohi muutamien koirien ohi ja tänään auttoi pelkkä kielto, ettei Akka enää tehnyt mitään. Joten luulempa, että tämäkin jää pois, kunhan vain asiaa harjoitellaan. Mutta tosiaan muuten menee ihan kivasti.
Mutta luulempa, että opettavaista on nämä kävelyt kylillä.
Pitää muistaa, että Akka on puolitoista vuotias ja belkkari. Eli en todellakaan odota, että Aksu kulkisi flegusti hihnassa. Reippaasti mennään ja kiva niin :)