En ole ehtinyt blogia päivittämään, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö täällä treenattaisi ;)

Ahkerasti olemme treenannut esineruutua, jossa onkin tapahtunut edistystä. Ongelmia kuitenkin on lähinnä esineen luovutuksessa. Mitä teen tämän asian kanssa, kun Akka tiputtaa esineen melkein heti kun on suuun saanut.... Joten nyt olen päättänyt, että teen reagointi harjoituksia Akan kanssa.
Tallotulla alueella, jossa Akka saa olla vapaana ja kun reagoi esineeseen, niin bileet pystyyn ja esineen luovutus minun lähelläni, näin en vaadi vielä Akkaa tuomaan esinettä minun luokseni kauas.
Näillä eväillä mennään eteen päin. Edistys on tullut siinä, että Akka tosiaan etsii esineitä metsässä ja se on jo hyvin ja kun ilmaiseekin ottaen esineen hyvin suuhun. Lähtökohta kun on ollut se, ettei esine ole kiinnostanut edes.

Tottispuolella olemme ottanut noutokapulan hampaisiin. Akka tiputti kapulan jaloilleen ja tästä herkistyneenä kapula ei ole maistunut. Hakee kyllä kapulan kun heittelen kapulaa, joten pidämme nyt vain hauskaa kapulan kanssa, että kapula tulee taas mieleiseksi.
Liikkeestä maahan meno on nyt myös tapeetilla. Akka menee todella hitaasti maahan, joten sitä tässä hiotaan ja hiotaan. Luoksetuloon palkaksi aluksi kissanruokaa ja taakse lelu, jolla sitten leikitään. Katsotaan miten edistyy...
Sivuille tulossa pakaksi lelu.

Leikkiminen on edistynyt! Me leikitään tottiskentällä Niihamassa! Ajatella!!! Toni Aho sanoi, kun meidät ekaa kertaa näki, että ompas minulla vietikäs koira :) ja toivotti meille vielä tulevaisuuteen erittäin vietikäitä treenejä!!! Jesh!

Hakuiltu ollaan ja hakuilut jatkuu... Hakuilusta ei nyt mitään erityis mainintaa ole. Akka tykkää edelleen etsiä äijiä pusikosta :) Viimeksi taisi vain kakka hätä häiritä. Kerron enemmän, kunhan taas reenit on pyörähtänyt kunnolla käyntiin.

Jälkeä olen tallannut lähipellolle. Kyllä tämäkin tästä ja kuinka sitä tekisi jo mieleni mennä metsään jäljestämään... Noh jos vielä muutama jälki pellolle ja sitten metsään..... katsotaan.....

Olen ollut Vappu Alatalon hyppyseminaarissa, minkä taves järjesti. Sain hyviä vinkkejä sieltä ja olemmekin treenannut hyppy tekniikkaa Vapun antamilla neuvoilla. Tekniikka harjoittelua teemme kotipihassa.

Erkkari oli viime vknloppuna. Sain tavata Fridan Akan emän omistajan. Oli ihana tavata, mutta kuinka huono minä olenkaan puhumaan englantia. Mutta onni Heidille, joka osaa sitäkin niin hyvin :) Heidi huolehti puhumispuolen hienosti !
Erkkarista Akka sai EH:n vaikka oli TÄYSIN KALJU! :) Akka todellakin on täysin kesäkarvassa! No mukavempi kesällä ollakkin kaljuna. Mutta hyvän arvostelun kuitenkin sai.

Tarkoitus olisi tänä kesänä vielä ruveta pyöräilemään Akan kanssa. En ole koskaan ajanut pyörällä niin että Akka olisi mukana. Mutta jos nyt oppisimme moisen kiva asian. Koska jos lunta on ensi talvena, niin luultavasti Pasi haluaa kokeilla Akan kanssa vetohiihtoa. Parempi Akan ruveta reenaamaan hiihtoa hyvässä kunnossa. Pitää vain ostaa Siirille hyvä istuin pyörän jopparille että pääsee Siirikin mukaan :)

Palataan taas!

Ja hyvää heinäkuuta vain kaikille !!!