Vaikka meille oli sovittu puunteko kökkä tänne kotiin, niin pääsin livistämään hakutreeneihin kuitenkin, vaikka ei pitänyt. Perjantainen jäi kuitenkin sen verta kummittelemaan mieleen, niin oli hienoa päästä heti uudelleen katsomaan tilanne.

Hakuiltiin Koivumäessä. Olikin hieno hakualue nyt, kun on kunnossa. Pasikin oli hakualetta kunnostamassa ja olikin tuo tehnyt hienoja piiloja :)
Otin Akalle neljä maalimiestä. Kävin ottamassa hajut ensiksi ykköseltä ja sen jälkeen kakkoselta heti perään. Sitten lähetykset. Todella hyvin irtosi ja meni niin kovaa vauhtia täysin suoraa mm luokse. Kokkoselle lähti heti, kun sain hihnan irti. Vasta juttelin Akalle, että missähän se on... mutta en edes kerinnyt antamaan lähteys sanaa -äijä-, kun Akka oli jo kiitämässä kohti maalia :) Ei näytä olevan motivaatio ongelmia vieläkään, eikä todellakaan ole spuke mettä aiheuttanut mitään angsteja. Hyvä näin!
Kolmoselle ja neloselle sama juttu hajut hain ensiki molemmista ja sitten lähetykset. Ei ongelmia. Eteni suoraa ja hyvin! Vimeisellä piilolla riisuin liivit pois ja leikittiin maalimiehen kanssa maalilla palloilla Akan kanssa. Kivasti Akka on ruvennut leikkimään maalimiesten kanssa. Kana kyllä oli nyt todella hyvä ruokapalkka, mutta kyllä jo pallotkin leikkimiseen kelpasi. Ihana huomata tässäkin pientä edistymistä :)

Mutta olihan hienoa ja mahtavaa!!! Kivaa, ku mulla on noin kiva haku koiran alku, jonka kanssa on erittäin mahtava harrastaa. Ihanaa :)

Tänään olen kuullut taas niiiiin MAHTAVIA UUTISIA!

METTE & HEIDI on ROTUMME MESTAREITA tokossa!!!!! Ihan siis huippua ja millä pistein... 308!!!!!!! Aivan SUPER MAHTAVA JUTTU!!!! Onnea Niin Paljon Upealle Parivaljakolle! Ihanaa, se on MUSTA ja vielä kaikenlisäksi METTE!!!!!

Grappa & Lissu saanut alossa ykköstuloksen pistein 183, jesh! Onnea myös heille oikein kovasti. TK1 koulari jo kovasti kolkuttelee tätä paria.