Meillä jäi tänään väliin maanantain tottistelut Niihamassa, kun Pasi oli iltaan saakka töissä. Heillä siellä joku kumma palaveri... :)
Olisin kyllä muuten mennyt, koska siellä tapaa muita tuttuja ja saa vähän muuta ajateltavaa välillä.

Olemme etsinyt uutta autoa, jonne tulevaisuudessa mahtuisimme koko perhe. Saas nähdä löytyikö sellainen ;)

Meillä vietettiin oikein kiva viikonloppu. Ja voi, mikä äitienpäivä sää!!! Siis aivan mahtava. Kyllä meidän äitien kelpasi :) Perhe taas yllätti minut äippäpäivänä kivasti. Aamiaiset oli herkulliset ja kakunkin olivat tehneet, joka olikin hyvää. Kukkia olen istutellut ja puutarhakalusteita öljynnyt, joten touhua on piisannut tässä kotosallakin kivasti. Koskapa täällä ei hommaa olisi! Kyllä me kuitenkin osataan välillä myös olla vaan, ilman että tehtäisiin yhtään mitään.

Lapset on leikkinyt ja pihalla temmeltänyt.

Akka on nautiskellut ulkosalla. Nukkunut kuistin portailla ja juoksennellut pihassa pitkin poikin. Saanut syödä luita ja nauttinut Pasin kanssa pitkistä lenkeistä, koska minä en lenkille juurikaan enää kykene lähtemään. Sen verta olo on iso :)

Me olemme leikkinyt ahkeraa kahdelelun leikkiä ja kivaa on ollut. Pientä tottista myöskin olemme tehneet omaksi iloksemme. Maahanmenot on nopeutunut kivasti ja välillä Akan vire on melkoinen.

Niin muuten viime viikolla kokeilimme Pasin kanssa viestiä Akan kanssa. Akka juoksi meidän välissä kyllä mieluusti. Pasikin hieman tästä lajista innostui :) Olisi kiva, jos pääsisimme tätä yhdessä reenailemaan joskus. Mutta kyllä me varmasti tarvisimme opetustakin jostakin suunnalta viestin saloihin tarkemmin.
Niimpä ajattelin, että josko..... eräs perhe, joka tätä harrastaa ja vielä hyvin menestyksinkin, niin josko, joskus tämä pariskunta voisi tulla meitiä vähän opastamaan alkutaipaleella??? Miten siis olisi :) Tiedätte kyllä ketkä ;) ???

Minulla ja Akalla on perjantaina Niihamassa semmoinen tempaus kuin "Pallo, patukka vai makupala " . Lähinnä tempaus on leikittämistilaisuus, jossa taas saadaan katsella miten Akka touhaa ja toimii. Onko edistystä tullut yhtään???

No semmoinen tosiaan olisi, MUTTA minä voin sen verta paksusti, että vauva voi syntyä minä päivänä hyvänsä. Nimittäin minulla tulee todella pahoja supistuksia välillä, joten voipi olla, että jo seuraavat uutiset onkin vauva uutisia tai sitten ei. Lupaan tulla kyllä kertomaan uutisen :)
Laskettuaika on siis 27.5. ja huomenna viikkoja on tasan 38 eli vauva on valmis jo tulemaan, jos on tullakseen.... Jännää :)

Me taas jatketaan täällä Akkojen kesken olla möllöttelyä ja vauvan odottelua.

Synnytys jännittää, mutta kyllä sitä vauvaa jo kovasti täällä myös odotetaankin!

Palataan taas :)