Pitkästä aikaa omassa ryhmässä, jossa oli kaikki mukana paitsi yksi puuttui. ja kyllä vain huomasi, että ollaan hakuiltu pienessä ryhmässä, jossa ei häiriötä laisinkaan. Nyt kun ryhmä oli suuri ja koirat haukkui autoissaan vieressä ja lenkkeilijöitäkin oli, niin huomasi sen, että häiriöttömästi ollaan reeenailtu. On se vaan hyvä, että häiriötekijöitäkin alkaa olla heti vain, että niihin tottuu.

Itse treeneihin....

Akalle neljä maalimiestä. Palkkana taas jauheliha ja minä menin mm luokse kehuen Akkaa. Tuuli oli aivan tyyni, joten hajut haettiin mm kainalosta ;) Ekalle eteni hyvin ja hienosti. Tokalle lähettäessä Akka lähtikin täpöillä, mutta kun joko Alma tai Touho alkoi haukkua, niin Akka pysähtyi ja tuli luokseni. Sarin vinkistä en sanonut enkä lähettänyt uudelleen vaan etenin itse pikkuisen matkaa eteenpäin kohti maalimiestä, jolloin Akka lähti suoraan mm luokse. Kolmas taas hyvin ja hienosti. Neloselle lähti taas täpöillä ja Sari siinä nauroi, kun Akka lähti hienosti, niinpä Akka otti tästä häiriötä ja u-käännös ja kohti keskilijan henkilöitä. Noh, taas minä etenin kohti maalimiestä ja niin Akka lähti suoraa mm tykö. Menin mm luokse myöskin otin liivit päältä ja Akka sai juosta kirmailla ja oli niin kivaa, että!!! Susanna yriti leikittää, mutta ei tuottanut tulosta, joten sitten vain syöteltiin ja kehuttiin pikku sportti neitiä. Juttelimme siitä, että nyt jos Akka tekee tommosia stoppeja, niin ei saa lähettää uudelleen vaan on oltava vaan hiljaa ja itse edettävä mm luokse, niin siitä tajuaa, että mm luokse ollaan matkalla. Luulisi, että häiriöihin tottuu, kun onhan meidän treeneissä juossut jopa ravihevostekin, eikä ole haitannut. Joten eiköhän taas pian suju. Sitten mietittiin Akan palkkausta. Siihen tulokseen tultiin, että Akka palkittuu siitä kun se saa juosta, joten lopuksi aina juoksua jee, jee! No niin seuraavalla kerralla sitten taas jatketaan hakuutuksia lisää. Seuraavat hakuilut onkin ens ma, mikäli vain kerkeän mennä, koska tamskin tokoilmoitukset on juuri tuolloin, joten saa nädä ehditäänkö hakuiluihin mukaan. Ollaan menossa Akan kanssa, jos vain päästään niin tokon jatkokurssille.

Iltaruoalla taas maahanmenoja käsimerkein.... Bläh..... Saas nähdä sujuuko koskaan.....

Nyt bolgi hiljenee hetkeksi taas, koska Pasilla alkoi nyt loma ja meillä on nyt täällä muuta touhua. Koulut alkaa, joten vaate ostoille pitää mennä, koira aita pitää saada pihan ympärille ja polttopuita talven varalle pitää pilkkoa, joten touhua taas piisaa.... Mutta, jos jotakin uutta rintamalla, niin tulen kyllä kertomaa. kapula + maahanmenoista en erikseen tule kertomaan, koska viikko mennään niillä miten edellä olen kertonut. Katsotaan edistys asia ensi viikolla.