Oltiin Leinolassa tänään tokoilemassa.
Oli mukavasti häiriötä, mutta mikä oli ihanaa, että häiriöt ei tällä kertaa meitä juurikaan haitannut!

Alkuun hieman leikittiin. Sitten otin seisomisia ja maahanmenoja. Nämä alkaa jo kivasti sujumaan. Nyt ei sekoittanut kertaakaan! Otin nyt myös liikkeen mukaan ja hienosti meni.
Palkkailin sekä namilla ja lelulla. Välillä myös leikittiin.

Tämä on aika hassu juttu, että nykyään voin palkata lelulla ja leikkiä Akan kanssa ja se on ihan kivaakin! Joku juttu tässä on nyt loksahtanut, kun leikkikin alkaa sujumaan....

Sitten otin eteentuloa, jotka oli melko hitaat. No otin sit paalun kierrolla ja vauhtia tuli mukaan heti. Alkuun Akka meinasi tulla enempi toiselle puolelle enepi, mutta kohta taas oikea paikka löytyi.

Sitten otettiin ekaa kertaa noutokapulaa kodin ulkopuolella. Heitin kapulan jonka perään Akka kirmasi ja otti suuhunsa ja toi mulle. Ei meinannut irrottaa millään kapulasta. Mun piti ottaa kapulasta kiinni ja vähä kuin käskeä irrottamaan ja tästä sitten lelu. Akka vain ei oikein innostunut lelusta vaan olisi vaan lähtenyt kapulan perään. Kapula on selvästi Akalle mieluinen. Nyt mun pitää vaan fundeerata se, että miten saan sen luopumaan kapulasta mukavasti. Eiköhän me tähänki oma tyylimme löydetä. Oikeaa luovutusta harjoittelemme edelleen vain kotosalla, että se opitaan. Mutta vauhtinoutoja vapaalla tyylillä otamme treeni ohjelmistoomme mukaan.

Seuraamista ja teemana täyskäännökset oikealle. Ei sitte meinannut millään onnata. Käännös väljenee ja jätättää.
Toiseen suuntaan tuli sitten vielä nuorisolauma, jota Akka hieman vierasti. Joten aina kun menimme kohti nuorisolaumaa, niin jo seuruukin kärsi ja itse käännös. Akka ei vissiin edelleenkään muhun oikein luota, ku kuvitelee, että mä seuruutan sen nuorisolauman suuhun. Noh, väkisin sitten vain seuruutin kohti laumaa ja kun alkoi sujua ja luottoa tuli niin hirmu kehut päälle ja pääsi autoon huilille.

Kun nuorisolauma lähti, niin otettiin uudelleen seuruuta täyskäännöksin ja muuten vaan käännöksin. Nyt sujui jo paljon mallikkaammin. Kokeilin palkata lelulla ja namilla vaihtelevasti.
Sitten leikittiin lisää!!

Loppuun otin luoksetuloja monella eritavalla. Luoksetulotkin on nykään hitaanpuoloiset ja nyt siihen tarvii tehdä jotain! Palkkasin välillä leullakin ja neki ihan toimi. Palkkasin ruoallakin ja seki toimi. Mutta vauhtia pitäisi tulla paljon enemmän lisää! Oiskohan syy tuossa, kun on kuitenki sen verta liukasta tuo maa.... Noh jaa-a...

Meillä oli kyllä Akan kanssa kivaa tänään!

Sitten menin käymään ostamassa herkkuja lisää hiihtolomalaisille. Samalla ostin Aksulle taas pari uutta palloa. Kotona pallo testaus ja kyllä Akka ihan tykkäs. Voi ku tykkäisi tulevissa hakureeneissäkin!