Päivällä kävin Akan kanssa ulkosalla. Akka sai nyt olla vapaana ja juosta mielinmäärin. Olin laittanut sukan tassuun ihan vain varmuuden vuoksi ja estämään turhat kosketukset, ettei vain viilto aukea uudelleen.

Akka juoksikin into piukassa täysillä ja vapauden kaipuulla :) Pomppi vieressäni ja tarttui hihaankin monet kerrat, että leikittäisiinkö. Lenkin ja juoksusessioiden jälkeen mentiin pellolle peuhaamaan. Aivan ihana ilma :) Aurinko paistaa, lunta eikä tuule kylmästi. Pelolla leikimme aikamme, nahkapatukalla ja narupallolla. Akka oli todella innoissaan leikkisessiosta :) Lopuksi lähti sukka tassusta ja hukkui jonnekkin, joten kotiin palattiin ilman sukkaa. Akka kyllä löysi pellolta jonkun toisen sukan jolla sitten leikittiinkin hetki. Akka sai tuoda saaliinsa kotiin tuotavaksi.

Sisälle tultua tarkistin tassun eikä ollut auennut. Akka ei yskinyt vaikka kovasti pörskötettiinkin, joten yskä on varmasti ohitte. Silmä ei rähmi. Huulet putsasin ja laitoin bepanthenia ja näyttää siltä, että tämä putsaus ja rasvaus auttaisi asiaa. Joten näyttää hyvältä. Hyvä näin.